Vattacukor gép bérlés

A vattacukor könnyű finom és a gyermekek nagy kedvence, amellyel minden rendezvényt színesebbé tehetünk. Manapság a vattacukor gép bérlés egyre elterjedtebb a rendezvényeken. Napjainkban nagyon sok édesség és snack elérhető, de a vattacukor sikere még mindig töretlen. Mai modern gépeknek köszönhetően a vattacukor készítés könnyebb mint valaha. Az elmúlt években egyre több megrendelő jelzi nekünk, hogy a vattacukor kitelepülés során szeretne valamilyen egyedi megjelenést. Vállalkozásunk törekszik arra, hogy minden megrendelői kérést teljesítsük. Többféle ízesítésnek köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő ízvilágot. Amennyiben céges rendezvény,gyermeknap,iskolai rendezvény,falunap szervezés előtt áll és szeretné, hogy az  vendégei számára emlékezetes maradjon, abban az esetben válasszon minket ha egy finom édességre vágynak.

Vattacukor csomagjaink széles körbe elérhetőek. Amennyiben Ön rendezvény szervezés előtt áll, kérjük gondolja át mennyi adagra lenne szüksége. Vállalkozásunk esetében az ún. minimális rendelés 100 db. Nagyobb mennyiségek esetén kedvezményes árakat tudunk biztosítani.

Nálunk a gép bérlés összegét bankkártyával is fizetheti és a készpénzzel sem kell bajlódnia. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, azt a megrendelő oldalon kérjük jelezze felénk. 

Vattacukor gép bérlés során választható ízeink:

-Eper

-Kék málna

-Banán

-Vanília

-Zöldalma

-Cola

-Cseresznye

-Ananász

-Bubble Gum

 

Referenciák

Az elmúlt években rengeteg rendezvényen megfordultunk, és megpróbáltuk vattacukor szolgáltatásunkat a lehetős legmagasabb szintre emelni. Referenciánkban megtalálhatóak, azok a cégek , ahol vattacukor gép bérlés emelte a rendezvény színvonalát.

Szolgáltatásunk az ország egész területére kiterjed, így bárhová el tudunk jutni.

Amennyiben Ön minket választ, semmilyen egyéb feladat nincs csupán megadni a rendezvény helyszínét és időpontját valamint , hogy hány adag vattacukorra van szüksége. A kivitelezés már csak rajtunk múlik. 

Amennyiben nagyobb rendezvény szervezése előtt áll, mi több vattacukor gépet is fel tudunk felsorakoztatni.

Nagy számú vattacukor rendelés esetén kedvezményt is tudunk biztosítani.

Referenciák:http://www.vattacukormuhely.hu/referenciak/

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne bővebb információt kapni kérem kattintson az alábbi ajánlatkérő gombra.